Τρόποι Αποστολής

Ο τρόπος αποστολής των παραγγελιών, καθώς και το αναλογούν τίμημα, καθορίζεται στο πλαίσιο της εμπορικής συμφωνίας που διέπει τη σχέση Πελάτη & Αντωνόπουλος Αθανάσιος - Δόση Δήμητρα Ο.Ε. Ενδεικτικά αναφέροντας, η αποστολή μίας παραγγελίας μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε μέσω της συνεργαζόμενης εταιρείας ταχυμεταφορών ……… με το ανάλογο κόστος σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο της, είτε με μεταφορική.

Παραδόσεις

Παραγγελίες που καταχωρούνται στο www.itmaniac.gr τις εργάσιμες ημέρες μέχρι τη 15.00 και με την προϋπόθεση αφενός να εγκριθεί η παραγγελία από το τμήμα πιστώσεων και αφετέρου να είναι διαθέσιμα τα προϊόντα της παραγγελίας, παραδίδονται κατά κανόνα την μεθεπόμενη εργάσιμη ημέρα.

Οι παραδόσεις γίνονται από Δευτέρα έως Παρασκευή από 9.00 – 17.00. Παραδόσεις δεν γίνονται τις αργίες και τις ημέρες που η κεντρική μας αποθήκη είναι κλειστή για λόγους απογραφής. Οι ημέρες και οι ώρες παράδοσης ισχύουν για εργάσιμες ημέρες και ώρες αντίστοιχα, δεν ισχύουν για τις αργίες και τα Σαββατοκύριακα.

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ!

Θα πρέπει κατά την παραλαβή να γίνεται σχολαστικός έλεγχος της κατάστασης του προϊόντος και της συσκευασίας του, ώστε να εντοπιστεί οποιοδήποτε πρόβλημα τυχόν δημιουργήθηκε κατά τη μεταφορά. Σε περίπτωση που εντοπίσετε τυχόν πρόβλημα στη συσκευασία παρακαλούμε να μην προχωρήσετε στην παραλαβή του προϊόντος, αλλά να επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας. Εάν διαπιστώσετε πρόβλημα αμέσως μετά την παραλαβή, αυτό θα πρέπει να το δηλώσετε άμεσα στον μεταφορέα. Αμέσως μετά παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας γνωστοποιώντας μας τη σχετική δήλωση που κάνατε στον μεταφορέα.