Professional Services

Χρειάζεστε βοήθεια για τις υποδομές Πληροφορικής της επιχείρησής σας;

Γι’αυτό Είμαστε Εμείς Εδώ!

It Outsourcing

IT Outsourcing

Το Οutsourcing είναι ένα είδος ανάθεσης ή χρήσης εξωτερικών πόρων προκειμένου να εκπονηθεί ένα έργο ή να επιτευχθεί ένας στόχος. Για παράδειγμα, μπορείτε να αναθέσετε στην ITmaniac την τεχνική υποστήριξη της εταιρείας σας, την αντιμετώπιση τεχνικών προβλημάτων, λύσεις φιλοξενίας και υπηρεσίες ταχυδρομείου ή και την εγκατάσταση/παραμετροποίηση server ή backup. Έτσι, η επιχείρησή σας γίνεται πιο ευέλικτη καθώς εξοικονομείτε χρόνο, αξιοποιείτε πιο αποτελεσματικά τους διαθέσιμους πόρους σας και επικεντρώνεστε στους πραγματικούς επαγγελματικούς στόχους σας.

Virtualization

Virtualization

H ITmaniac παρέχει και την τεχνολογία του Virtualization στην οποία ένας φυσικός Server μπορεί να τρέχει δύο ή και περισσότερα λειτουργικά συστήματα ταυτόχρονα, δημιουργώντας έτσι κι άλλους Virtual Servers. Αυτοί οι εικονικοί Server, εκτελούν διαφορετικά λειτουργικά συστήματα (όπως Windows, Linux, MacOS) και πολλαπλές εφαρμογές ενώ μοιράζονται τους πόρους ενός μόνο φυσικού Server. Έτσι, η εταιρεία σας απολαμβάνει περισσότερη εργονομία και εξοικονόμηση χώρου, οικονομία και ασφάλεια ακόμα και σε περιπτώσεις κατάρρευσης ή διακοπής μέσω του Disaster Recovery.

CloudComputing

Cloud Computing

Αφορά την παροχή υπηρεσιών για την ανάπτυξη και την διαχείριση εφαρμογών και δεδομένων που βρίσκονται αποθηκευμένα διαδικτυακά σε Cloud. Η επιχείρηση σας επωφελείται από την υπηρεσία Cloud Computing καθώς έχετε περισσότερα αντίγραφα ασφαλείας, περισσότερη ευελιξία, πρόσβαση από οποιοδήποτε σημείο του κόσμου, ταχύτητα και περισσότερους αποθηκευτικούς χώρους.

Backup

Backup & Disaster Recovery

Ανεξάρτητα από το πόσο οργανωμένη μπορεί να είναι η επιχείρηση σας υπάρχουν και υπαρκτοί εξωτερικοί παράγοντες όπως μια αναπάντεχη διακοπή, αποτυχία συστημάτων ή και απάτες που μπορούν να σας οδηγήσουν σε μειονεκτική θέση όσο αφορά την αποδοτικότητα σας. Για την ITmaniac η αδιάλειπτη λειτουργία της επιχείρησης σας είναι αδιαπραγμάτευτη, για αυτό σε συνεργασία με την Acronis σχεδιάζουμε και υλοποιούμε υπηρεσίες Βackup και Disaster Recovery βασισμένες στις ανάγκες σας.

Mobility

Mobility

Μέσω της υπηρεσίας Mobility, χρησιμοποιώντας τα online εργαλεία της Microsoft Office 365 Gsuite (Teams-OneDrive, Online Emails) μπορείτε να αποθηκεύετε και να επεξεργάζεστε όλα σας τα αρχεία οποιαδήποτε στιγμή όπου κι αν βρίσκεστε, με ασφάλεια και ταχύτητα.

Business

Business Continuity & Pre-Sales

Η επιχείρηση σας πρέπει να είναι έτοιμη να λειτουργεί κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες ή και καταστροφές. Με την συγκεκριμένη υπηρεσία, η οποία σχεδιάζεται βάσει των αναγκών σας, και αξιοποιώντας τους servers και τα Backup Clouds, εξασφαλίζεται ένα εξατομικευμένο πλάνο για την επιχειρησιακή σας συνέχεια.

LAN/WAN

Δίκτυα (LAN/WAN) & Επικοινωνίες

Για να ικανοποιηθεί η διαρκώς αυξανόμενη ανάγκη για επικοινωνία αλλά και για τη σωστή έναρξη λειτουργίας της εταιρείας σας πρέπει να έχετε πρόσβαση σε εφαρμογές οι οποίες απαιτούν δικτύωση. Έτσι σας προσφέρουμε τη κατάλληλη δομημένη καλωδίωση και τις σωστές εγκαταστάσεις.

Maintenance Contracts

Maintenance Contracts

Συμβόλαια συντήρησης. Δείτε πόσο ακριβώς κοστίζει η υποστήριξη που χρειάζεστε για την τεχνολογική υποδομή της επιχείρησής σας. Με την αγορά χρόνου υποστήριξης και με συγκεκριμένο SLA (συμβόλαιο επιπέδου υπηρεσιών ή Service Level Agreement) έχετε την υπηρεσία που χρειάζεστε στην βέλτιστη τιμή.

Infrastructure Services

Infrastructure Services

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει Υπηρεσίες Διαχείρισης Υποδομών έτσι ώστε να αξιοποιούνται από την επιχείρηση σας τα πιο σύγχρονα ψηφιακά εργαλεία. Έτσι ανατίθεται η λειτουργία αυτή σ’ έναν αξιόπιστο, έμπειρο και καταρτισμένο πάροχο, όπως η ITmaniac, η οποία θα διασφαλίζει την αδιάκοπη και εύρυθμη λειτουργία των υποδομών σας.

Professional Services

Σε ένα διαρκώς ανταγωνιστικό περιβάλλον, η ITmaniac σας παρέχει άμεσα τις πιο σύγχρονες υπηρεσίες ώστε να είστε πάντα up-to-date! Οι υπηρεσίες που αναλαμβάνουμε είναι οι ακόλουθες:

Virtualization

Virtualization

Cloud Computing

Cloud Computing

Βackup & Disaster Recovery

Βackup & Disaster Recovery

Security Policies & Security Assessment

Security Policies & Security Assessment
Mobility

Mobility

Business Productivity

Business Productivity

Business Continuity & Pre-Sales

Business Continuity & Pre-Sales

Δίκτυα (LAN/WAN) Και Επικοινωνίες

Δίκτυα (LAN/WAN) Και Επικοινωνίες

Service Desk & Support

Προσαρμόστε αυτό που χρειάζεστε κάθε φορά, για να καλύπτει καλύτερα τις ανάγκες αλλά και το budget σας.

Service Desk

Service Desk & Maintenance contracts

Υποστήριξη πρώτου επιπέδου και κάλυψη πελατών μας που διαθέτουν συμβόλαια συντήρησης με εμάς. Με τα Maintenance Contracts γνωρίζετε με σαφήνεια, εκ των προτέρων, το πόσο κοστίζει το προϊόν ή η υπηρεσία που χρειάζεστε για την τεχνολογική υποδομή της επιχείρησης σας.

Support Services

Support Services

Oι υπηρεσίες Service Desk αφορούν στη βασική υποστήριξη εξ αποστάσεως (τηλεφωνική ή ηλεκτρονική), ενώ, εάν οι περιστάσεις το απαιτήσουν, η υποστήριξη μεταφέρεται και on-site (στον χώρο του πελάτη). Επίσης, αφορούν σε υπηρεσίες υποστήριξης που παρέχονται σε πανελλαδικό επίπεδο, οι οποίες εκτός από την "κλασσική" συντήρηση και επισκευή εξοπλισμού, περιλαμβάνουν και την καταγραφή, την παρακολούθηση των εγγυήσεων των προϊόντων, καθώς και των υπηρεσιών σας.